[HR Workflow] Ondertekenaars worden weergegeven als '[Verwijderde gebruiker] - wijs opnieuw toe' (Opgelost 28-09-2026) Volgen
Wat?
Wanneer een document wordt verzonden voor ondertekening, kunnen de toegewezen ondertekenaars in sommige gevallen verdwijnen. In plaats van de toegewezen gebruiker wordt de melding '[Verwijderde gebruiker] - wijs opnieuw toe' weergegeven.
Wie?
Dit probleem speelt in alle omgevingen die gebruikmaken van Document ondertekenen binnen HR Workflows.
Impact?
Hoog
Workaround?
Via het potlood-icoon aan de rechterzijde van de taak kan de ondertekenaar opnieuw worden toegewezen aan de juiste persoon.
Na het opnieuw toewijzen kan het ondertekenproces normaal worden voortgezet.
Dit probleem is opgelost.