[HR Workflow] Ondertekenaars worden weergegeven als '[Verwijderde gebruiker] - wijs opnieuw toe' Volgen
Wat?
Wanneer een document wordt verzonden voor ondertekening, kunnen de toegewezen ondertekenaars in sommige gevallen verdwijnen. In plaats van de toegewezen gebruiker wordt de melding '[Verwijderde gebruiker] - wijs opnieuw toe' weergegeven.
Wie?
Dit probleem speelt in alle omgevingen die gebruikmaken van Document ondertekenen binnen HR Workflows.
Impact?
Hoog
Workaround?
Via het potlood-icoon aan de rechterzijde van de taak kan de ondertekenaar opnieuw worden toegewezen aan de juiste persoon.
Na het opnieuw toewijzen kan het ondertekenproces normaal worden voortgezet.
Opmerkingen